FetchV

Kuinka ladata m3u8-videoita

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka m3u8-videoita ladataan helposti ja nopeasti selainlaajennuksen kautta.

2024/02/01

Etsitkö tapaa ladata m3u8-videoita tietokoneellesi? Jos näin on, tämä artikkeli auttaa sinua!

Ensinnäkin on tärkeää huomata, että tässä artikkelissa kuvattu menetelmä soveltuu vain PC-laitteisiin. Jos aiot ladata m3u8-videoita mobiililaitteeseen, tämä artikkeli ei voi auttaa sinua.

Itse asiassa m3u8 ei ole videomuoto, vaan pikemminkin tekstitiedosto, joka toimii hakemistona suoratoistovideoille. Se sisältää sarjan videoosia. Näiden segmenttien lataaminen ja yhdistäminen yhdeksi videotiedostoksi voi olla hankala tehtävä, joten tarvitset työkalun tämän suorittamiseen. Tämä artikkeli esittelee m3u8-videoiden lataamisen selainlaajennuksella.

FetchV on selainlaajennus, jota käytetään online-videoiden lataamiseen. Se voi ladata videosegmenttejä m3u8-indeksisoittolistoista ja yhdistää ne mp4-tiedostoksi. Tämän työkalun avulla m3u8-videoiden tallentaminen on helppoa.

Tässä ovat vaiheet m3u8-videoiden lataamiseen FetchV-laajennuksella:

1. Asenna laajennus

Jos sinulla on jo FetchV-laajennus asennettuna, voit ohittaa tämän vaiheen.

Google Chrome -selain

Jos käytät "Google Chrome" -selainta, saat laajennuksen tästä linkistä: https://chromewebstore.google.com/detail/imleiiaoeclikefimmcdkjabjbpcdgaj

"Microsoft Edge" -selain

Jos käytät "Microsoft Edge" -selainta, saat laajennuksen tästä linkistä: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ihibohcfelkaekclengnnbabckojcmnf

Muut Chromium-pohjaiset selaimet

Jos käytät muita Chromium-pohjaisia ​​selaimia, kuten Opera, Brave, Vivaldi, 360 Browser jne., voit ladata .zip-tiedoston tästä linkistä: https://fetchv.net/install/fetchv.zip  .

Lataamisen jälkeen pura tiedosto ja lataa purettu laajennus kehittäjätilassa. Jos et ole varma, kuinka pakkaamaton laajennus ladataan, tutustu tähän artikkeliin: Pakkaamattoman laajennuksen lataaminen kehittäjätilassa .

Firefox-selain

Firefox-käyttäjien suhteellisen pienen määrän ja sen sovelluskaupan monimutkaisen tarkistusprosessin vuoksi FetchV ei tue Firefox-selainta. Sen sijaan on suositeltavaa käyttää Google Chrome -selainta.

2. Tallenna m3u8-video

Kun laajennus on asennettu onnistuneesti, näet yleensä laajennuksen kuvakkeen selaimesi oikeassa yläkulmassa. Kun avaat verkkosivun, joka sisältää m3u8-videoita, laajennus kaappaa sivun videoresurssit ja näyttää numeron, joka osoittaa kaapattujen videoresurssien kokonaismäärän. Napsauttamalla kuvaketta saat näkyviin luettelon verkkosivulla olevista videoresursseista.

Luettelossa saatat nähdä useita m3u8-tiedostoja, joilla voi olla kaksi mahdollista selitystä:

Tässä vaiheessa voit tunnistaa tarvitsemasi videon toistamalla esikatselun.

3. Aloita videon lataaminen

Kun olet määrittänyt latauskohteen, napsauta "Lataa" -painiketta. Laajennus avaa uuden välilehden videotietojen lataamista ja käsittelyä varten. Tämä välilehti toimii latauksen ohjausliittymänä, jossa voit tehdä joitain latausasetuksia tarvittaessa.

4. Lataus valmis

Sovellus automatisoi koko lataus- ja tiedonmuuntoprosessin, joten manuaalista käyttöä ei tarvita. Kun lataus on valmis, "Tallenna" -painike tulee näkyviin. Napsauta sitä tallentaaksesi videon mp4-muodossa.

Lisää artikkeleita

Miksi FetchV ei tue Youtubea

Julkaistu: 2024/01/31

Tekijänoikeusrajoitusten ja Google Chrome Web Storen kehittäjäsopimuksen vuoksi FetchV ei voi tarjota tukea YouTube-videoiden lataamiseen.

Mitä tehdä, kun FetchV-lataus epäonnistuu

Julkaistu: 2024/01/31

Kun FetchV kohtaa latausvirheen, voit yrittää ladata videon tallennustilassa.

Chrome-laajennusten asentaminen Chromium-pohjaisiin selaimiin, kuten Opera, Brave, Vivaldi jne.

Julkaistu: 2024/02/02

Tässä artikkelissa esitellään kaksi tapaa asentaa Chrome-laajennukset Chromium-pohjaisiin selaimiin, kuten Opera, Brave, Vivaldi jne.