FetchV

Hoe m3u8-video's te downloaden

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u m3u8-video's eenvoudig en snel kunt downloaden via een browserextensie.

2024/02/01

Bent u op zoek naar een manier om m3u8-video's naar uw computer te downloaden? Zo ja, dan zal dit artikel je helpen!

Allereerst is het belangrijk op te merken dat de methode die in dit artikel wordt beschreven alleen van toepassing is op pc-apparaten. Als u m3u8-video's op een mobiel apparaat wilt downloaden, kan dit artikel u niet helpen.

In feite is m3u8 geen videoformaat, maar eerder een tekstbestand dat dient als index voor het streamen van video's. Het bevat een reeks videosegmenten. Het downloaden en samenvoegen van deze segmenten tot één videobestand kan een omslachtige taak zijn, dus je hebt hiervoor een hulpmiddel nodig. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u m3u8-video's kunt downloaden met behulp van een browserextensie.

FetchV is een browserextensie die wordt gebruikt voor het downloaden van online video's. Het kan videosegmenten downloaden van m3u8-indexafspeellijsten en deze samenvoegen tot een mp4-bestand. Met deze tool wordt het opslaan van m3u8-video's eenvoudig.

Hier zijn de stappen om m3u8-video's te downloaden met de FetchV-extensie:

1. Installeer de extensie

Als u de FetchV-plug-in al hebt geïnstalleerd, kunt u deze stap overslaan.

Google Chrome-browser

Als u de browser "Google Chrome" gebruikt, kunt u de extensie via deze link verkrijgen: https://chromewebstore.google.com/detail/imleiiaoeclikefimmcdkjabjbpcdgaj

"Microsoft Edge"-browser

Als u de browser "Microsoft Edge" gebruikt, kunt u de extensie downloaden via deze link: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ihibohcfelkaekclengnnbabckojcmnf

Andere Chromium-gebaseerde browsers

Als u andere Chromium-gebaseerde browsers gebruikt, zoals Opera, Brave, Vivaldi, 360 Browser, enz., kunt u het .zip-bestand downloaden via deze link: https://fetchv.net/install/fetchv.zip  .

Na het downloaden pakt u het bestand uit en laadt u de uitgepakte extensie in de ontwikkelaarsmodus. Als u niet zeker weet hoe u een uitgepakte extensie moet laden, kunt u dit artikel raadplegen: Hoe u de uitgepakte extensie laadt in ontwikkelaarsmodus .

Firefox-browser

Vanwege het relatief kleine aantal Firefox-gebruikers en het ingewikkelde beoordelingsproces van de applicatiewinkel ondersteunt FetchV de Firefox-browser niet. Het wordt aanbevolen om in plaats daarvan de Google Chrome-browser te gebruiken.

2. Leg de m3u8-video vast

Zodra de extensie succesvol is geïnstalleerd, ziet u meestal het pictogram van de extensie in de rechterbovenhoek van uw browser. Wanneer u een webpagina opent die m3u8-video's bevat, legt de extensie de videobronnen op de pagina vast en wordt een getal weergegeven dat het totale aantal vastgelegde videobronnen aangeeft. Als u op het pictogram klikt, wordt de lijst met videobronnen op de webpagina weergegeven.

In de lijst ziet u mogelijk meerdere m3u8-bestanden, die twee mogelijke verklaringen kunnen hebben:

Op dit punt kunt u de video identificeren die u nodig heeft door het voorbeeld af te spelen.

3. Begin met het downloaden van de video

Zodra u het downloaddoel heeft bepaald, klikt u op de knop "Downloaden". De extensie opent een nieuw tabblad voor het downloaden en verwerken van de videogegevens. Dit tabblad dient als downloadcontrole-interface waar u indien nodig enkele downloadinstellingen kunt maken.

4. Downloaden voltooid

Het gehele download- en gegevensconversieproces wordt door de applicatie geautomatiseerd, dus er is geen handmatige bediening vereist. Wanneer het downloaden is voltooid, verschijnt er een knop "Opslaan". Klik erop om de video op te slaan in mp4-formaat.

Meer artikelen

Waarom FetchV YouTube niet ondersteunt

Geplaatst op: 2024/01/31

Vanwege auteursrechtbeperkingen en de ontwikkelaarsovereenkomst van de Google Chrome Web Store kan FetchV geen ondersteuning bieden voor het downloaden van YouTube-video's.

Wat te doen als het downloaden van FetchV mislukt

Geplaatst op: 2024/01/31

Wanneer FetchV een downloadfout tegenkomt, kunt u proberen de "Opnamemodus" te gebruiken om de video te downloaden.

Hoe Chrome-extensies te installeren op Chromium-gebaseerde browsers zoals Opera, Brave, Vivaldi, enz.

Geplaatst op: 2024/02/02

Dit artikel introduceert twee methoden voor het installeren van Chrome-extensies in Chromium-gebaseerde browsers zoals Opera, Brave, Vivaldi, enz.