FetchV

Hvordan laste ned m3u8-videoer

Denne artikkelen forklarer hvordan du laster ned m3u8-videoer enkelt og raskt gjennom en nettleserutvidelse.

2024/02/01

Leter du etter en måte å laste ned m3u8-videoer til datamaskinen din? I så fall vil denne artikkelen hjelpe deg!

Først av alt er det viktig å merke seg at metoden beskrevet i denne artikkelen bare gjelder for PC-enheter. Hvis du ønsker å laste ned m3u8-videoer på en mobilenhet, vil denne artikkelen ikke kunne hjelpe deg.

Faktisk er m3u8 ikke et videoformat, men snarere en tekstfil som fungerer som en indeks for streaming av videoer. Den inneholder en serie videosegmenter. Å laste ned og slå sammen disse segmentene til en enkelt videofil kan være en tungvint oppgave, så du trenger et verktøy for å oppnå dette. Denne artikkelen vil introdusere hvordan du laster ned m3u8-videoer ved hjelp av en nettleserutvidelse.

FetchV er en nettleserutvidelse som brukes til å laste ned nettvideoer. Den kan laste ned videosegmenter fra m3u8-indeksspillelister og slå dem sammen til en mp4-fil. Med dette verktøyet blir det enkelt å lagre m3u8-videoer.

Her er trinnene for å laste ned m3u8-videoer ved å bruke FetchV-utvidelsen:

1. Installer utvidelsen

Hvis du allerede har FetchV-plugin-modulen installert, kan du hoppe over dette trinnet.

Google Chrome-nettleseren

Hvis du bruker nettleseren "Google Chrome", kan du få utvidelsen fra denne linken: https://chromewebstore.google.com/detail/imleiiaoeclikefimmcdkjabjbpcdgaj

"Microsoft Edge" nettleser

Hvis du bruker "Microsoft Edge"-nettleseren, kan du få utvidelsen fra denne lenken: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ihibohcfelkaekclengnnbabckojcmnf

Andre Chromium-baserte nettlesere

Hvis du bruker andre Chromium-baserte nettlesere som Opera, Brave, Vivaldi, 360 Browser, etc., kan du laste ned .zip-filen fra denne lenken: https://fetchv.net/install/fetchv.zip  .

Etter nedlasting, pakk ut filen og last den utpakkede utvidelsen i utviklermodus. Hvis du er usikker på hvordan du laster en utpakket utvidelse, kan du se denne artikkelen: Slik laster du den utpakkede utvidelsen i utviklermodus .

Firefox nettleser

På grunn av det relativt lille antallet Firefox-brukere og den kompliserte gjennomgangsprosessen for applikasjonsbutikken, støtter FetchV ikke Firefox-nettleseren. Det anbefales å bruke Google Chrome-nettleseren i stedet.

2. Ta opp m3u8-videoen

Når utvidelsen er installert, vil du vanligvis se utvidelsens ikon øverst til høyre i nettleseren din. Når du åpner en nettside som inneholder m3u8-videoer, vil utvidelsen fange opp videoressursene på siden og vise et tall som indikerer det totale antallet innfangede videoressurser. Ved å klikke på ikonet vises listen over videoressurser på nettsiden.

I listen kan du se flere m3u8-filer, som kan ha to mulige forklaringer:

På dette tidspunktet kan du identifisere videoen du trenger ved å spille av forhåndsvisningen.

3. Begynn å laste ned videoen

Når du har bestemt målet for nedlasting, klikker du på "Last ned"-knappen. Utvidelsen åpner en ny fane for nedlasting og behandling av videodata. Denne kategorien fungerer som et nedlastingskontrollgrensesnitt der du kan gjøre noen nedlastingsinnstillinger om nødvendig.

4. Nedlastingen er fullført

Hele nedlastings- og datakonverteringsprosessen er automatisert av applikasjonen, så ingen manuell operasjon er nødvendig. Når nedlastingen er fullført, vil en "Lagre"-knapp vises. Klikk på den for å lagre videoen i mp4-format.

Flere artikler

Hvorfor FetchV ikke støtter Youtube

Publisert: 2024/01/31

På grunn av opphavsrettsbegrensninger og utvikleravtalen til Google Chrome Nettmarked, kan ikke FetchV gi støtte for nedlasting av YouTube-videoer.

Hva du skal gjøre når nedlastingen av FetchV mislykkes

Publisert: 2024/01/31

Når FetchV støter på en nedlastingsfeil, kan du prøve å bruke "Record Mode" for å laste ned videoen.

Hvordan installere Chrome-utvidelser på Chromium-baserte nettlesere som Opera, Brave, Vivaldi, etc.

Publisert: 2024/02/02

Denne artikkelen vil introdusere to metoder for å installere Chrome-utvidelser på Chromium-baserte nettlesere som Opera, Brave, Vivaldi, etc.