FetchV

Hur man laddar ner m3u8-videor

Den här artikeln förklarar hur du laddar ner m3u8-videor enkelt och snabbt via ett webbläsartillägg.

2024/02/01

Letar du efter ett sätt att ladda ner m3u8-videor till din dator? Om så är fallet kommer den här artikeln att hjälpa dig!

Först och främst är det viktigt att notera att metoden som beskrivs i den här artikeln endast är tillämplig på PC-enheter. Om du vill ladda ner m3u8-videor på en mobil enhet kommer den här artikeln inte att kunna hjälpa dig.

Faktum är att m3u8 inte är ett videoformat utan snarare en textfil som fungerar som ett index för strömmande videor. Den innehåller en serie videosegment. Att ladda ner och slå samman dessa segment till en enda videofil kan vara en besvärlig uppgift, så du behöver ett verktyg för att åstadkomma detta. Den här artikeln kommer att introducera hur man laddar ner m3u8-videor med en webbläsartillägg.

FetchV är ett webbläsartillägg som används för att ladda ner onlinevideor. Den kan ladda ner videosegment från m3u8 indexspellistor och slå samman dem till en mp4-fil. Med det här verktyget blir det enkelt att spara m3u8-videor.

Här är stegen för att ladda ner m3u8-videor med FetchV-tillägget:

1. Installera tillägget

Om du redan har FetchV-plugin-programmet installerat kan du hoppa över det här steget.

Webbläsaren Google Chrome

Om du använder webbläsaren "Google Chrome" kan du hämta tillägget från den här länken: https://chromewebstore.google.com/detail/imleiiaoeclikefimmcdkjabjbpcdgaj

"Microsoft Edge" webbläsare

Om du använder webbläsaren "Microsoft Edge" kan du hämta tillägget från den här länken: https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ihibohcfelkaekclengnnbabckojcmnf

Andra Chromium-baserade webbläsare

Om du använder andra Chromium-baserade webbläsare som Opera, Brave, Vivaldi, 360 Browser, etc., kan du ladda ner .zip-filen från den här länken: https://fetchv.net/install/fetchv.zip  .

Efter nedladdning, packa upp filen och ladda det uppackade tillägget i utvecklarläge. Om du är osäker på hur du laddar ett uppackat tillägg kan du läsa den här artikeln: Så här laddar du upp det uppackade tillägget i utvecklarläge .

Firefox webbläsare

På grund av det relativt lilla antalet Firefox-användare och den komplicerade granskningen av dess applikationsbutik stöder FetchV inte webbläsaren Firefox. Det rekommenderas att använda webbläsaren Google Chrome istället.

2. Spela in m3u8-videon

När tillägget har installerats kommer du vanligtvis att se tilläggets ikon i det övre högra hörnet av din webbläsare. När du öppnar en webbsida som innehåller m3u8-videor, kommer tillägget att fånga videoresurserna på sidan och visa ett nummer som anger det totala antalet inspelade videoresurser. Om du klickar på ikonen visas listan över videoresurser som finns på webbsidan.

I listan kan du se flera m3u8-filer, som kan ha två möjliga förklaringar:

Vid det här laget kan du identifiera videon du behöver genom att spela upp förhandsvisningen.

3. Börja ladda ner videon

När du har bestämt målet för nedladdningen klickar du på knappen "Ladda ner". Tillägget öppnar en ny flik för nedladdning och bearbetning av videodata. Den här fliken fungerar som ett nedladdningskontrollgränssnitt där du kan göra några nedladdningsinställningar om det behövs.

4. Nedladdningen är klar

Hela nedladdnings- och datakonverteringsprocessen automatiseras av applikationen, så ingen manuell operation krävs. När nedladdningen är klar visas en "Spara"-knapp. Klicka på den för att spara videon i mp4-format.

Fler artiklar

Varför FetchV inte stöder Youtube

Publicerat den: 2024/01/31

På grund av upphovsrättsbegränsningar och utvecklaravtalet för Google Chrome Web Store kan FetchV inte ge support för nedladdning av YouTube-videor.

Vad du ska göra när nedladdningen av FetchV misslyckas

Publicerat den: 2024/01/31

När FetchV stöter på ett nedladdningsfel kan du prova att använda "Record Mode" för att ladda ner videon.

Hur man installerar Chrome-tillägg på Chromium-baserade webbläsare som Opera, Brave, Vivaldi, etc.

Publicerat den: 2024/02/02

Den här artikeln kommer att introducera två metoder för att installera Chrome-tillägg på Chromium-baserade webbläsare som Opera, Brave, Vivaldi, etc.